×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Ik stond te lang stil

“Ik ben de 10 week Challange van Health & Co begonnen omdat ik het gevoel had dat ik geen vooruitgang meer boekte. Ik trainde op een vaste manier en dacht gezond te eten. Bij mijn intake met Nina bleek dat ik niet verkeerd bezig was maar we nog wel wat puntjes op de i konden zetten.

Tussen mijn intake en onze eerste afspraak begon ik mijn calorieën alvast bij te houden via een app. Ik at 1500 calorieën op een dag, wat veel te weinig was. Nina gooide dit bij onze eerste afspraak omhoog naar 1850 calorieën. Iets wat ik in het begin heel moeilijk vond. De hoeveelheid calorieën kreeg ik amper weg. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat het zou gaan resulteren in gewichtstoename in plaats van afname. Maar ik had ongelijk, want het hielp juist. De kilo’s gingen omlaag en mijn vetpercentage nam af!

Tijdens de 10 week Challenge heeft Nina mij uitgedaagd om mijn comfort zone uit te komen door meer groenten te eten of geen koolhydraten meer bij het avondeten. Maar ook door creatief om te gaan met mijn eiwitten. Ik nam wel 3 eiwitshakes op een dag voor het gemak waar bijvoorbeeld suiker aan toegevoegd was. Nu gebruik ik de eiwitten van Orangefit en ook op verschillende manieren. Soms als een shake, maar vaker als een heerlijk tussendoortje zoals Health & Co ze gebruikt. In ieder geval zijn mijn eiwitbronnen nu veel meer divers!

De 10 week Challenge heeft mij inzicht gegeven in hetgeen wat ik consumeerde en hoe ik dit kon verbeteren met behulp van een persoonlijk plan en de juiste begeleiding. Nina was altijd te bereiken en een flinke stok achter de deur. Want ja, bij een wekelijkse meting en weging wil je niet hetzelfde resultaat behalen als de week ervoor.
Ik ben Health & Co meer dan dankbaar voor de hulp en kijk nu al uit naar onze volgende afspraak in december om ons traject voort te zetten!”

Sofia
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 179 cm
Gewicht: 68.3 kg – 65.8 kg
Bicep: 29 cm – 27.5 cm
Borst: 85.3 cm – 79 cm
Taille: 80.5 cm – 73.5 cm
Heupen: 99 cm – 95 cm
Bovenbeen: 57 cm – 54.5 cm

  • Deel dit artikel:

Ik stond te lang stil

“Ik ben de 10 week Challange van Health & Co begonnen omdat ik het gevoel had dat ik geen vooruitgang meer boekte. Ik trainde op een vaste manier en dacht gezond te eten. Bij mijn intake met Nina bleek dat ik niet verkeerd bezig was maar we nog wel wat puntjes op de i konden zetten.

Tussen mijn intake en onze eerste afspraak begon ik mijn calorieën alvast bij te houden via een app. Ik at 1500 calorieën op een dag, wat veel te weinig was. Nina gooide dit bij onze eerste afspraak omhoog naar 1850 calorieën. Iets wat ik in het begin heel moeilijk vond. De hoeveelheid calorieën kreeg ik amper weg. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat het zou gaan resulteren in gewichtstoename in plaats van afname. Maar ik had ongelijk, want het hielp juist. De kilo’s gingen omlaag en mijn vetpercentage nam af!

Tijdens de 10 week Challenge heeft Nina mij uitgedaagd om mijn comfort zone uit te komen door meer groenten te eten of geen koolhydraten meer bij het avondeten. Maar ook door creatief om te gaan met mijn eiwitten. Ik nam wel 3 eiwitshakes op een dag voor het gemak waar bijvoorbeeld suiker aan toegevoegd was. Nu gebruik ik de eiwitten van Orangefit en ook op verschillende manieren. Soms als een shake, maar vaker als een heerlijk tussendoortje zoals Health & Co ze gebruikt. In ieder geval zijn mijn eiwitbronnen nu veel meer divers!

De 10 week Challenge heeft mij inzicht gegeven in hetgeen wat ik consumeerde en hoe ik dit kon verbeteren met behulp van een persoonlijk plan en de juiste begeleiding. Nina was altijd te bereiken en een flinke stok achter de deur. Want ja, bij een wekelijkse meting en weging wil je niet hetzelfde resultaat behalen als de week ervoor.
Ik ben Health & Co meer dan dankbaar voor de hulp en kijk nu al uit naar onze volgende afspraak in december om ons traject voort te zetten!”

Sofia
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 179 cm
Gewicht: 68.3 kg – 65.8 kg
Bicep: 29 cm – 27.5 cm
Borst: 85.3 cm – 79 cm
Taille: 80.5 cm – 73.5 cm
Heupen: 99 cm – 95 cm
Bovenbeen: 57 cm – 54.5 cm

  • Deel dit artikel:

Ik stond te lang stil

“Ik ben de 10 week Challange van Health & Co begonnen omdat ik het gevoel had dat ik geen vooruitgang meer boekte. Ik trainde op een vaste manier en dacht gezond te eten. Bij mijn intake met Nina bleek dat ik niet verkeerd bezig was maar we nog wel wat puntjes op de i konden zetten.

Tussen mijn intake en onze eerste afspraak begon ik mijn calorieën alvast bij te houden via een app. Ik at 1500 calorieën op een dag, wat veel te weinig was. Nina gooide dit bij onze eerste afspraak omhoog naar 1850 calorieën. Iets wat ik in het begin heel moeilijk vond. De hoeveelheid calorieën kreeg ik amper weg. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat het zou gaan resulteren in gewichtstoename in plaats van afname. Maar ik had ongelijk, want het hielp juist. De kilo’s gingen omlaag en mijn vetpercentage nam af!

Tijdens de 10 week Challenge heeft Nina mij uitgedaagd om mijn comfort zone uit te komen door meer groenten te eten of geen koolhydraten meer bij het avondeten. Maar ook door creatief om te gaan met mijn eiwitten. Ik nam wel 3 eiwitshakes op een dag voor het gemak waar bijvoorbeeld suiker aan toegevoegd was. Nu gebruik ik de eiwitten van Orangefit en ook op verschillende manieren. Soms als een shake, maar vaker als een heerlijk tussendoortje zoals Health & Co ze gebruikt. In ieder geval zijn mijn eiwitbronnen nu veel meer divers!

De 10 week Challenge heeft mij inzicht gegeven in hetgeen wat ik consumeerde en hoe ik dit kon verbeteren met behulp van een persoonlijk plan en de juiste begeleiding. Nina was altijd te bereiken en een flinke stok achter de deur. Want ja, bij een wekelijkse meting en weging wil je niet hetzelfde resultaat behalen als de week ervoor.
Ik ben Health & Co meer dan dankbaar voor de hulp en kijk nu al uit naar onze volgende afspraak in december om ons traject voort te zetten!”

Sofia
Leeftijd: 23 jaar
Lengte: 179 cm
Gewicht: 68.3 kg – 65.8 kg
Bicep: 29 cm – 27.5 cm
Borst: 85.3 cm – 79 cm
Taille: 80.5 cm – 73.5 cm
Heupen: 99 cm – 95 cm
Bovenbeen: 57 cm – 54.5 cm

  • Deel dit recept: