×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Blog

Hoe Willemijn 20 kilo verloor

Soms kijk ik terug op mijn computer naar foto’s van lang geleden. Het lijkt dan wel een leven geleden! Dat klopt eigenlijk ook, 2 levens om precies te zijn want ik heb 2 fantastische mannetjes van 9 en 6 jaar oud.

Van die foto’s schrik ik.
Ik wist echt wel dat ik te zwaar was, ik wist ook wel dat ik daar niet blij mee was, maar veranderen… Nee, dat deed ik niet. Nou, niet echt. Soms lette ik even op mijn voeding. Wat eigenlijk betekende dat ik niet of heel weinig at, want ik wilde toch afvallen..? En dat werkte dan, voor even. Maar hallo, niet eten, dat houdt niemand vol! Dus ging ik verder waar ik was gebleven. Af en toe een dieetje hier en daar, want wat moest ik dan precies veranderen? Ik wist het ook gewoon niet…

Heel lekker voor mijn zelfbeeld was het niet. In de spiegel kijken vond ik niet heel leuk. Ik zag mezelf als te dik, niet leuk en dom.. Dus na weer een dieet besloot ik dat het anders moest. Ik ging meer bewegen en veranderde mijn eetpatroon. Ik deed het eigenlijk op gevoel en het hielp. De kilo’s vlogen er af. Mensen begonnen te zien dat ik af aan het vallen was, ik begon me beter te voelen!

Ik verloor bijna 20 kilo!
Men! Wat was ik trots op mezelf! En nog steeds!
Misschien was ik een beetje te fanatiek geweest.. Want het heeft nog heel lang geduurd voordat ik écht wist hoe het werkt voor mijn lijf.

Na het verliezen van die 20 kilo werd ik zwanger. Ik zag mijn lichaam weer zo veranderen.
Ik ben nooit meer zo zwaar ben geworden als toen, gelukkig. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik pas sinds een paar jaar weet hoe het écht zit.
Sinds een paar jaar ben ik mentaal ook zo ver dat ik weet dat ik niet meer die vrouw van toen ben met dat overgewicht. Dat ik in winkels kijk naar kleding in mijn maat van nu in plaats van veel meer maten groter. Dat ik echt alle kleding van toen heb weggegooid.

Een gewicht en een manier van leven vinden die passend is bij jou als persoon is zoveel meer dan alleen afvallen. Ik weet hoe het is..  Als coach vind ik het zo tof om deel uit te mogen maken van dat proces!

Wil jij net als Health Coach Willemijn ook afslanken en in shape komen, of door Willemijn zelf begeleid worden? Schrijf je dan HIER in start direct met jouw plan.

Twijfel je nog en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over welk plan het beste bij jou past? Stuur dan gerust een e-mail.

Slank worden Willemijn Anker
  • Deel dit artikel:

Hoe Willemijn 20 kilo verloor

Soms kijk ik terug op mijn computer naar foto’s van lang geleden. Het lijkt dan wel een leven geleden! Dat klopt eigenlijk ook, 2 levens om precies te zijn want ik heb 2 fantastische mannetjes van 9 en 6 jaar oud.

Van die foto’s schrik ik.
Ik wist echt wel dat ik te zwaar was, ik wist ook wel dat ik daar niet blij mee was, maar veranderen… Nee, dat deed ik niet. Nou, niet echt. Soms lette ik even op mijn voeding. Wat eigenlijk betekende dat ik niet of heel weinig at, want ik wilde toch afvallen..? En dat werkte dan, voor even. Maar hallo, niet eten, dat houdt niemand vol! Dus ging ik verder waar ik was gebleven. Af en toe een dieetje hier en daar, want wat moest ik dan precies veranderen? Ik wist het ook gewoon niet…

Heel lekker voor mijn zelfbeeld was het niet. In de spiegel kijken vond ik niet heel leuk. Ik zag mezelf als te dik, niet leuk en dom.. Dus na weer een dieet besloot ik dat het anders moest. Ik ging meer bewegen en veranderde mijn eetpatroon. Ik deed het eigenlijk op gevoel en het hielp. De kilo’s vlogen er af. Mensen begonnen te zien dat ik af aan het vallen was, ik begon me beter te voelen!

Ik verloor bijna 20 kilo!
Men! Wat was ik trots op mezelf! En nog steeds!
Misschien was ik een beetje te fanatiek geweest.. Want het heeft nog heel lang geduurd voordat ik écht wist hoe het werkt voor mijn lijf.

Na het verliezen van die 20 kilo werd ik zwanger. Ik zag mijn lichaam weer zo veranderen.
Ik ben nooit meer zo zwaar ben geworden als toen, gelukkig. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik pas sinds een paar jaar weet hoe het écht zit.
Sinds een paar jaar ben ik mentaal ook zo ver dat ik weet dat ik niet meer die vrouw van toen ben met dat overgewicht. Dat ik in winkels kijk naar kleding in mijn maat van nu in plaats van veel meer maten groter. Dat ik echt alle kleding van toen heb weggegooid.

Een gewicht en een manier van leven vinden die passend is bij jou als persoon is zoveel meer dan alleen afvallen. Ik weet hoe het is..  Als coach vind ik het zo tof om deel uit te mogen maken van dat proces!

Wil jij net als Health Coach Willemijn ook afslanken en in shape komen, of door Willemijn zelf begeleid worden? Schrijf je dan HIER in start direct met jouw plan.

Twijfel je nog en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over welk plan het beste bij jou past? Stuur dan gerust een e-mail.

Slank worden Willemijn Anker
  • Deel dit artikel:

Hoe Willemijn 20 kilo verloor

Soms kijk ik terug op mijn computer naar foto’s van lang geleden. Het lijkt dan wel een leven geleden! Dat klopt eigenlijk ook, 2 levens om precies te zijn want ik heb 2 fantastische mannetjes van 9 en 6 jaar oud.

Van die foto’s schrik ik.
Ik wist echt wel dat ik te zwaar was, ik wist ook wel dat ik daar niet blij mee was, maar veranderen… Nee, dat deed ik niet. Nou, niet echt. Soms lette ik even op mijn voeding. Wat eigenlijk betekende dat ik niet of heel weinig at, want ik wilde toch afvallen..? En dat werkte dan, voor even. Maar hallo, niet eten, dat houdt niemand vol! Dus ging ik verder waar ik was gebleven. Af en toe een dieetje hier en daar, want wat moest ik dan precies veranderen? Ik wist het ook gewoon niet…

Heel lekker voor mijn zelfbeeld was het niet. In de spiegel kijken vond ik niet heel leuk. Ik zag mezelf als te dik, niet leuk en dom.. Dus na weer een dieet besloot ik dat het anders moest. Ik ging meer bewegen en veranderde mijn eetpatroon. Ik deed het eigenlijk op gevoel en het hielp. De kilo’s vlogen er af. Mensen begonnen te zien dat ik af aan het vallen was, ik begon me beter te voelen!

Ik verloor bijna 20 kilo!
Men! Wat was ik trots op mezelf! En nog steeds!
Misschien was ik een beetje te fanatiek geweest.. Want het heeft nog heel lang geduurd voordat ik écht wist hoe het werkt voor mijn lijf.

Na het verliezen van die 20 kilo werd ik zwanger. Ik zag mijn lichaam weer zo veranderen.
Ik ben nooit meer zo zwaar ben geworden als toen, gelukkig. Maar ik kan oprecht zeggen dat ik pas sinds een paar jaar weet hoe het écht zit.
Sinds een paar jaar ben ik mentaal ook zo ver dat ik weet dat ik niet meer die vrouw van toen ben met dat overgewicht. Dat ik in winkels kijk naar kleding in mijn maat van nu in plaats van veel meer maten groter. Dat ik echt alle kleding van toen heb weggegooid.

Een gewicht en een manier van leven vinden die passend is bij jou als persoon is zoveel meer dan alleen afvallen. Ik weet hoe het is..  Als coach vind ik het zo tof om deel uit te mogen maken van dat proces!

Wil jij net als Health Coach Willemijn ook afslanken en in shape komen, of door Willemijn zelf begeleid worden? Schrijf je dan HIER in start direct met jouw plan.

Twijfel je nog en wil je vrijblijvend meer informatie ontvangen over welk plan het beste bij jou past? Stuur dan gerust een e-mail.

  • Deel dit recept: