×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Getting back in shape

Bijna 9 maanden lang heeft mijn lichaam hard gewerkt om een prachtig kereltje, helemaal compleet op de wereld te zetten. Negen maanden op en negen maanden af is de gezegde. Goede voeding, beweging en rust zijn essentieel om overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken en je snel weer fit te voelen. Ik moet mezelf nu de tijd gunnen en niet verwachten dat ik binnen een paar weken weer back in shape ben, het is tenslotte nog maar 3 weken geleden. Vind ik dat moeilijk? Ja. Kan ik mijn lichaam nu accepteren? Niet altijd.

Het liefst zou ik er weer uitzien als voor mijn zwangerschap maar dat gaat helaas niet. Accepteren en kleine stapjes gaan nemen is nu het belangrijkste. Omdat ik dit zorgvuldig en goed wil doen heb ik ervoor gekozen om zelf een coach in handen te nemen. Zowel op het gebied van voeding als sport. Omdat ik erg competitief ben en ook nog eens de mooie eigenschap ‘ongeduld’ bezit ben ik bang dat ik anders te snel over mijn grenzen zal gaan. Aangezien ik vanaf week 28 van mijn zwangerschap plat heb gelegen en mijn kleine ter wereld is gekomen doormiddel van een keizersnede is mijn conditie echt 0,0 op dit moment. Tevens geef ik borstvoeding en wil ik absoluut niet dat dit terug gaat lopen. Laat ik duidelijk zijn dat mijn kleine op dit moment op alle fronten voor gaat en ik het liefst zo lang mogelijk hem borstvoeding wil geven.

Eerst moet ik de 6 weken voorbij zijn die staan voor een genezing van een keizersnede, daarna is het weer keihard werken!
Getting back in shape 😉 keep you posted!

Weer strak na keizersnede
  • Deel dit artikel:

Getting back in shape

Bijna 9 maanden lang heeft mijn lichaam hard gewerkt om een prachtig kereltje, helemaal compleet op de wereld te zetten. Negen maanden op en negen maanden af is de gezegde. Goede voeding, beweging en rust zijn essentieel om overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken en je snel weer fit te voelen. Ik moet mezelf nu de tijd gunnen en niet verwachten dat ik binnen een paar weken weer back in shape ben, het is tenslotte nog maar 3 weken geleden. Vind ik dat moeilijk? Ja. Kan ik mijn lichaam nu accepteren? Niet altijd.

Het liefst zou ik er weer uitzien als voor mijn zwangerschap maar dat gaat helaas niet. Accepteren en kleine stapjes gaan nemen is nu het belangrijkste. Omdat ik dit zorgvuldig en goed wil doen heb ik ervoor gekozen om zelf een coach in handen te nemen. Zowel op het gebied van voeding als sport. Omdat ik erg competitief ben en ook nog eens de mooie eigenschap ‘ongeduld’ bezit ben ik bang dat ik anders te snel over mijn grenzen zal gaan. Aangezien ik vanaf week 28 van mijn zwangerschap plat heb gelegen en mijn kleine ter wereld is gekomen doormiddel van een keizersnede is mijn conditie echt 0,0 op dit moment. Tevens geef ik borstvoeding en wil ik absoluut niet dat dit terug gaat lopen. Laat ik duidelijk zijn dat mijn kleine op dit moment op alle fronten voor gaat en ik het liefst zo lang mogelijk hem borstvoeding wil geven.

Eerst moet ik de 6 weken voorbij zijn die staan voor een genezing van een keizersnede, daarna is het weer keihard werken!
Getting back in shape 😉 keep you posted!

Weer strak na keizersnede
  • Deel dit artikel:

Getting back in shape

Bijna 9 maanden lang heeft mijn lichaam hard gewerkt om een prachtig kereltje, helemaal compleet op de wereld te zetten. Negen maanden op en negen maanden af is de gezegde. Goede voeding, beweging en rust zijn essentieel om overtollige zwangerschapskilo’s kwijt te raken en je snel weer fit te voelen. Ik moet mezelf nu de tijd gunnen en niet verwachten dat ik binnen een paar weken weer back in shape ben, het is tenslotte nog maar 3 weken geleden. Vind ik dat moeilijk? Ja. Kan ik mijn lichaam nu accepteren? Niet altijd.

Het liefst zou ik er weer uitzien als voor mijn zwangerschap maar dat gaat helaas niet. Accepteren en kleine stapjes gaan nemen is nu het belangrijkste. Omdat ik dit zorgvuldig en goed wil doen heb ik ervoor gekozen om zelf een coach in handen te nemen. Zowel op het gebied van voeding als sport. Omdat ik erg competitief ben en ook nog eens de mooie eigenschap ‘ongeduld’ bezit ben ik bang dat ik anders te snel over mijn grenzen zal gaan. Aangezien ik vanaf week 28 van mijn zwangerschap plat heb gelegen en mijn kleine ter wereld is gekomen doormiddel van een keizersnede is mijn conditie echt 0,0 op dit moment. Tevens geef ik borstvoeding en wil ik absoluut niet dat dit terug gaat lopen. Laat ik duidelijk zijn dat mijn kleine op dit moment op alle fronten voor gaat en ik het liefst zo lang mogelijk hem borstvoeding wil geven.

Eerst moet ik de 6 weken voorbij zijn die staan voor een genezing van een keizersnede, daarna is het weer keihard werken!
Getting back in shape 😉 keep you posted!

  • Deel dit recept: