×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

Een eigen Health & Co praktijk

Nederland samen een stukje gezonder maken

Health & Co heeft de missie om Nederland een stukje gezonder te maken en meer bewustwording te realiseren. De droom om dit vanuit meerdere plekken in Nederland dit te kunnen doen was er al vrij snel.

‘’We hebben de optie overwogen om meerdere filialen te openen maar uiteindelijk is onze keuze toch op franchise gevallen. Franchisers zijn zelfstandige ondernemers en dit spreek mij meer aan om mee samen te werken dan met filiaal managers.

Daarbij zie je in ons vakgebied veel voedingsdeskundige, diëtistes en gewichtsconsulentes die zeer goed zijn in hun vak alleen beheersen ze niet alle kwaliteiten voor het ondernemerschap. Zo valt en staat een goedlopend bedrijf niet zozeer met het product of dienst, maar met het in de markt brengen van het product of dienst. Een goede marketingplan is bijvoorbeeld dan ook erg belangrijk. Ook heb je te maken met veel ‘’papierwerk’’ zoals de boekhouding, dit zijn onderdelen wat iemand vaak tegenhoud om een bedrijf te starten.’’ aldus de eigenaar van Health & Co, Mark.

Door het Health & Co concept te gaan franchisen maken we het een stuk makkelijker voor een passievolle diëtiste of consulente om hun deskundigheid in de praktijk te brengen, hier ook een hoog salaris mee te verdienen en zich niet druk hoeven te maken om alle randzaken. Zo neemt Health & Co onder andere de marketing en facturatie uit handen.

Het gaat niet om wat je niet eet, het gaat om wat je wel eet
Dit is zoveel meer dan een slogan, dit eenvoudige principe is heilig voor ons. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Het begint allemaal bij voeding, bij eet- en drinkgewoontes om precies te zijn. Niks geen quick fix of dieet. We leren onze cliënten een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Het gaat bij ons niet alleen over kilo’s en koolhydraten, spiermassa en calorieën, het gaat over gezondheid.

Health & Co als franchise

Omdat we onze kijk op voeding en gezondheid zoveel mogelijk willen verspreiden zijn we op zoek naar franchisenemers. Ervaren of startende diëtistes of gewichtsconsulenten die het ondernemen in de vingers hebben. Uiteraard is het een vereiste dat je je kunt vinden in onze aanpak en ideeën. De kernwaarden voeding, mindset, herstel en beweging zijn ook de jouwe. Daarnaast staat klantenservice erg hoog in het vaandel. Dit betekent simpelweg dat je 24/7 klaar staat voor onze cliënten, geen vraag mag onbeantwoord blijven.

100%

Als franchisenemer ben je ook ambassadeur van het merk Health & Co. Dit houdt logischerwijs in dat je het belang van gezonde voeding en regelmatig bewegen uitdraagt. Naast 100% inzet verwachten wij dus 100% toewijding. De Health & Co franchise is naast je huidige baan ook op te bouwen tot een fulltime onderneming.

Kort samengevat

Een Health & Co franchisenemer is:

  • Ondernemend
  • Een goede manager
  • Integer
  • BGN-gecertifieerd of erkend diëtist(e);
  • Representatief en sportief;
  • Sociaalvaardig en in staat om op verschillende niveaus te communiceren;
  • Bereid om te netwerken.

Een Health & Co franchisenemer heeft:

  • Een praktijkruimte van ongeveer 15m2, deze ruimte mag onderdeel zijn van een sportschool. Er is ook een mogelijkheid om samen een locatie uit te zoeken;
  • Gratis parkeergelegenheid;
  • Momenteel zoeken we alleen franchisenemers in en rond Noord-Holland.

Ben jij er klaar voor? Neem contact op met ons via ons contactformulier.

Franchise starter award
praktijk Health & Co
Gewichtsconsulenten
praktijk Health & Co