×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Even voorstellen: Kirsten Tonkes

Mijn naam is Kirsten Tonkes en ik ben 24 jaar oud. Ik ga voor Health & Co bloggen en ben ik EIN-DE-LIJK lid van het team (stiekem een klein beetje mijn droom)! Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie voor mijn media-opleiding en hoop ik na mijn studie mijn werk bij Health & Co uit te kunnen breiden.

Maar waarom Health & Co hoor ik je denken? Gezonde voeding heb ik altijd interessant gevonden. Ik ben er altijd onbewust en bewust mee bezig. Het liefst neem ik in de ochtend yoghurt met fruit en noten, een pastasalade mee voor de lunch en als avondeten een gebakken visje met wat groente. Maar als student is het niet altijd zo’n feest en kan het ook zomaar een euroshopper pizzaatje worden. De blogs die ik zal schrijven komen voort uit mijn eigen passie en interesse en dit kan heel uiteenlopend zijn. Sport en voeding zijn natuurlijk de leidraad.
Heel veel plezier gewenst met het lezen van mijn blogs!

Liefs Kirsten

  • Deel dit artikel:

Even voorstellen: Kirsten Tonkes

Mijn naam is Kirsten Tonkes en ik ben 24 jaar oud. Ik ga voor Health & Co bloggen en ben ik EIN-DE-LIJK lid van het team (stiekem een klein beetje mijn droom)! Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie voor mijn media-opleiding en hoop ik na mijn studie mijn werk bij Health & Co uit te kunnen breiden.

Maar waarom Health & Co hoor ik je denken? Gezonde voeding heb ik altijd interessant gevonden. Ik ben er altijd onbewust en bewust mee bezig. Het liefst neem ik in de ochtend yoghurt met fruit en noten, een pastasalade mee voor de lunch en als avondeten een gebakken visje met wat groente. Maar als student is het niet altijd zo’n feest en kan het ook zomaar een euroshopper pizzaatje worden. De blogs die ik zal schrijven komen voort uit mijn eigen passie en interesse en dit kan heel uiteenlopend zijn. Sport en voeding zijn natuurlijk de leidraad.
Heel veel plezier gewenst met het lezen van mijn blogs!

Liefs Kirsten

  • Deel dit artikel:

Even voorstellen: Kirsten Tonkes

Mijn naam is Kirsten Tonkes en ik ben 24 jaar oud. Ik ga voor Health & Co bloggen en ben ik EIN-DE-LIJK lid van het team (stiekem een klein beetje mijn droom)! Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie voor mijn media-opleiding en hoop ik na mijn studie mijn werk bij Health & Co uit te kunnen breiden.

Maar waarom Health & Co hoor ik je denken? Gezonde voeding heb ik altijd interessant gevonden. Ik ben er altijd onbewust en bewust mee bezig. Het liefst neem ik in de ochtend yoghurt met fruit en noten, een pastasalade mee voor de lunch en als avondeten een gebakken visje met wat groente. Maar als student is het niet altijd zo’n feest en kan het ook zomaar een euroshopper pizzaatje worden. De blogs die ik zal schrijven komen voort uit mijn eigen passie en interesse en dit kan heel uiteenlopend zijn. Sport en voeding zijn natuurlijk de leidraad.
Heel veel plezier gewenst met het lezen van mijn blogs!

Liefs Kirsten

  • Deel dit recept: