×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

En nu wil ik wél een keer blijvend resultaat…

Het verhaal van Ruby.Ik at gezond (dacht ik) en sportte veel (4 a 5 dagen in de week krachttraining en daarnaast CrossFit en funxtion), maar toch viel ik niet af en voelde ik me vaak moe en futloos…. Dit was voor mij de reden dat ik mee ging doen met de 10 weken challenge. Bij mijn intake gesprek met Nina bleek dat ik veel te weinig calorieën at en ze vertelde me dat ik echt veel meer moest gaan eten om af te vallen, zo rond de 1950 calorieën. Mij leek dat niet mogelijk …zoveel eten en toch afvallen.

Ik vond het in het begin erg moeilijk….
De hoeveelheid calorieën kreeg ik bijna niet naar binnen. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat ik zou aankomen in plaats van afvallen. Wat moet ik dan eten en hoeveel en dan ook nog in de juiste verhouding wat betreft koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarbij moet je ook nog een goede balans vinden tussen werk, thuis, kind en sport.
We kwamen erachter dat het voor mij heel goed werkt om mijn maaltijden voor een aantal dagen te bereiden, zodat ik alleen maar wat bakjes uit de koelkast hoef te pakken. Dit geeft me een hoop rust door de week.

En het resultaat? Het hielp echt! De kilo’s gingen omlaag en ook in cm merkten we gelijk verschil.
Nina heeft me geleerd om andere dingen te proberen en dat ik meer kan variëren met mijn eten. Ik was eigenlijk geen vis eter, maar nu eet ik regelmatig vis, maar ook vegetarisch vlees staat nu op het menu en heel veel groente 🙂 Halverwege het traject heb ik een zware periode gehad door ziekte en kon ik erg moeilijk weer in het ritme komen, Nina heeft me hier heel erg doorheen gepraat, daar ben ik haar erg dankbaar voor, dat was precies wat ik nodig had.

Ik heb de 10 weken challenge erg leerzaam gevonden, en heeft me heel erg geholpen.met het uiteindelijke resultaat dat ik nu 2 kledingmaten kleiner aankan, daarbij voel ik me fit en heb veel meer energie. Ik ben zeker van plan om op deze manier verder te gaan, ik heb met Nina voor eind december nog een extra doel gesteld, en dit ga ik zeker nog halen!

Ruby
41 jaar — 168cm
Gewicht: 106.1kg — 101.2kg
Bicep: 37.2cm – 35.5cm
Been: 71.5cm – 69cm
Borst: 104cm – 100cm
Middel: 105cm – 97cm
Heupen: 117.5cm – 112.5cm

  • Deel dit artikel:

En nu wil ik wél een keer blijvend resultaat…

Het verhaal van Ruby.Ik at gezond (dacht ik) en sportte veel (4 a 5 dagen in de week krachttraining en daarnaast CrossFit en funxtion), maar toch viel ik niet af en voelde ik me vaak moe en futloos…. Dit was voor mij de reden dat ik mee ging doen met de 10 weken challenge. Bij mijn intake gesprek met Nina bleek dat ik veel te weinig calorieën at en ze vertelde me dat ik echt veel meer moest gaan eten om af te vallen, zo rond de 1950 calorieën. Mij leek dat niet mogelijk …zoveel eten en toch afvallen.

Ik vond het in het begin erg moeilijk….
De hoeveelheid calorieën kreeg ik bijna niet naar binnen. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat ik zou aankomen in plaats van afvallen. Wat moet ik dan eten en hoeveel en dan ook nog in de juiste verhouding wat betreft koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarbij moet je ook nog een goede balans vinden tussen werk, thuis, kind en sport.
We kwamen erachter dat het voor mij heel goed werkt om mijn maaltijden voor een aantal dagen te bereiden, zodat ik alleen maar wat bakjes uit de koelkast hoef te pakken. Dit geeft me een hoop rust door de week.

En het resultaat? Het hielp echt! De kilo’s gingen omlaag en ook in cm merkten we gelijk verschil.
Nina heeft me geleerd om andere dingen te proberen en dat ik meer kan variëren met mijn eten. Ik was eigenlijk geen vis eter, maar nu eet ik regelmatig vis, maar ook vegetarisch vlees staat nu op het menu en heel veel groente 🙂 Halverwege het traject heb ik een zware periode gehad door ziekte en kon ik erg moeilijk weer in het ritme komen, Nina heeft me hier heel erg doorheen gepraat, daar ben ik haar erg dankbaar voor, dat was precies wat ik nodig had.

Ik heb de 10 weken challenge erg leerzaam gevonden, en heeft me heel erg geholpen.met het uiteindelijke resultaat dat ik nu 2 kledingmaten kleiner aankan, daarbij voel ik me fit en heb veel meer energie. Ik ben zeker van plan om op deze manier verder te gaan, ik heb met Nina voor eind december nog een extra doel gesteld, en dit ga ik zeker nog halen!

Ruby
41 jaar — 168cm
Gewicht: 106.1kg — 101.2kg
Bicep: 37.2cm – 35.5cm
Been: 71.5cm – 69cm
Borst: 104cm – 100cm
Middel: 105cm – 97cm
Heupen: 117.5cm – 112.5cm

  • Deel dit artikel:

En nu wil ik wél een keer blijvend resultaat…

Het verhaal van Ruby.Ik at gezond (dacht ik) en sportte veel (4 a 5 dagen in de week krachttraining en daarnaast CrossFit en funxtion), maar toch viel ik niet af en voelde ik me vaak moe en futloos…. Dit was voor mij de reden dat ik mee ging doen met de 10 weken challenge. Bij mijn intake gesprek met Nina bleek dat ik veel te weinig calorieën at en ze vertelde me dat ik echt veel meer moest gaan eten om af te vallen, zo rond de 1950 calorieën. Mij leek dat niet mogelijk …zoveel eten en toch afvallen.

Ik vond het in het begin erg moeilijk….
De hoeveelheid calorieën kreeg ik bijna niet naar binnen. Het was voor mijn gevoel veel te veel en ik was bang dat ik zou aankomen in plaats van afvallen. Wat moet ik dan eten en hoeveel en dan ook nog in de juiste verhouding wat betreft koolhydraten, eiwitten en vetten. Daarbij moet je ook nog een goede balans vinden tussen werk, thuis, kind en sport.
We kwamen erachter dat het voor mij heel goed werkt om mijn maaltijden voor een aantal dagen te bereiden, zodat ik alleen maar wat bakjes uit de koelkast hoef te pakken. Dit geeft me een hoop rust door de week.

En het resultaat? Het hielp echt! De kilo’s gingen omlaag en ook in cm merkten we gelijk verschil.
Nina heeft me geleerd om andere dingen te proberen en dat ik meer kan variëren met mijn eten. Ik was eigenlijk geen vis eter, maar nu eet ik regelmatig vis, maar ook vegetarisch vlees staat nu op het menu en heel veel groente 🙂 Halverwege het traject heb ik een zware periode gehad door ziekte en kon ik erg moeilijk weer in het ritme komen, Nina heeft me hier heel erg doorheen gepraat, daar ben ik haar erg dankbaar voor, dat was precies wat ik nodig had.

Ik heb de 10 weken challenge erg leerzaam gevonden, en heeft me heel erg geholpen.met het uiteindelijke resultaat dat ik nu 2 kledingmaten kleiner aankan, daarbij voel ik me fit en heb veel meer energie. Ik ben zeker van plan om op deze manier verder te gaan, ik heb met Nina voor eind december nog een extra doel gesteld, en dit ga ik zeker nog halen!

Ruby
41 jaar — 168cm
Gewicht: 106.1kg — 101.2kg
Bicep: 37.2cm – 35.5cm
Been: 71.5cm – 69cm
Borst: 104cm – 100cm
Middel: 105cm – 97cm
Heupen: 117.5cm – 112.5cm

  • Deel dit recept: