×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Consistentie is de sleutel!

Het succesverhaal van één van de meest motiverende, sterke en gedisciplineerde cliënten die wij hebben mogen begeleiden op weg naar een gelukkiger zelfbeeld.

Ik kwam bij Health en co via Facebook. Ik zag de foto’s en las de verhalen. Ik dacht: dat wil ik ook! Via Health en co kwam ik ook bij Crossfit Victrix. Ook omdat ik me had opgegeven voor de Mud masters 6 km in Biddinghuizen, wilde ik fitter, sterker en slanker worden. Ik begon ook bij Crossfit om zo fit mogelijk te worden lichamelijk, maar ook geestelijk sterker te worden en dat vooral met gezonde voeding.

Ik ben er achter gekomen wat een weekendje zuipen doet met je lichaam (zwarte cross). Daarvoor ander halve kilo afgevallen die week erop zat het er weer aan. Zo bleef ik schommelen. Naast een gezond voedingspatroon is goed trainen van groot belang. Hierdoor besloot ik ook personal training te nemen bij Dirk: Studio Victrix 072. Samen met deze training was ik weer wat afgevallen, maar week later weer aangekomen. Maar wat bleek: omdat ik zoveel sportte en qua kracht veel deed, dat er dan ook spiermassa bij kwam. Echt waar ik kon die weegschaal wel weggooien haha (spiegelbeeld zegt meer dus dan de weegschaal).

Jullie mogen best weten met dat laatste weegmoment durfde ik amper op de weegschaal te staan en te kijken. Maar de aanhouder wint en heb toch goeie resultaten geboekt. Ik ben er nog lang niet, maar ik ga door. Ik heb mezelf en mijn broertje weer opgegeven voor de mud masters in maart maar dan de 12 km. 6 km was uiteindelijk een makkie, kun je nagaan! Nu ga ik voor het dubbele.
In maart ben ik zeker weer een stuk slanker, strakker en sterker. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zo fanatiek bezig ben met sport en voeding (2 x crossfit 1x pt), naast mijn studie en twee banen en nog sociaal leven haha. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en goed door heb zet.
Maar had het niet zonder mijn lieve en goeie coaches gekund Nien en Jos en later kwam Dirk erbij.

Mariska
Lengte: 171 cm
Gewicht: 92.7 kg | 88.9 kg
Vetpercentage: 41.2% % | 36.9 %
Bicep: 34.5 cm | 31 cm
Borst: 98.8 cm | 94 cm
Taille: 93.5 cm | 85 cm
Heupen: 115 cm | 112 cm
Bovenbeen: 65.5 cm | 61.5 cm

  • Deel dit artikel:

Consistentie is de sleutel!

Het succesverhaal van één van de meest motiverende, sterke en gedisciplineerde cliënten die wij hebben mogen begeleiden op weg naar een gelukkiger zelfbeeld.

Ik kwam bij Health en co via Facebook. Ik zag de foto’s en las de verhalen. Ik dacht: dat wil ik ook! Via Health en co kwam ik ook bij Crossfit Victrix. Ook omdat ik me had opgegeven voor de Mud masters 6 km in Biddinghuizen, wilde ik fitter, sterker en slanker worden. Ik begon ook bij Crossfit om zo fit mogelijk te worden lichamelijk, maar ook geestelijk sterker te worden en dat vooral met gezonde voeding.

Ik ben er achter gekomen wat een weekendje zuipen doet met je lichaam (zwarte cross). Daarvoor ander halve kilo afgevallen die week erop zat het er weer aan. Zo bleef ik schommelen. Naast een gezond voedingspatroon is goed trainen van groot belang. Hierdoor besloot ik ook personal training te nemen bij Dirk: Studio Victrix 072. Samen met deze training was ik weer wat afgevallen, maar week later weer aangekomen. Maar wat bleek: omdat ik zoveel sportte en qua kracht veel deed, dat er dan ook spiermassa bij kwam. Echt waar ik kon die weegschaal wel weggooien haha (spiegelbeeld zegt meer dus dan de weegschaal).

Jullie mogen best weten met dat laatste weegmoment durfde ik amper op de weegschaal te staan en te kijken. Maar de aanhouder wint en heb toch goeie resultaten geboekt. Ik ben er nog lang niet, maar ik ga door. Ik heb mezelf en mijn broertje weer opgegeven voor de mud masters in maart maar dan de 12 km. 6 km was uiteindelijk een makkie, kun je nagaan! Nu ga ik voor het dubbele.
In maart ben ik zeker weer een stuk slanker, strakker en sterker. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zo fanatiek bezig ben met sport en voeding (2 x crossfit 1x pt), naast mijn studie en twee banen en nog sociaal leven haha. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en goed door heb zet.
Maar had het niet zonder mijn lieve en goeie coaches gekund Nien en Jos en later kwam Dirk erbij.

Mariska
Lengte: 171 cm
Gewicht: 92.7 kg | 88.9 kg
Vetpercentage: 41.2% % | 36.9 %
Bicep: 34.5 cm | 31 cm
Borst: 98.8 cm | 94 cm
Taille: 93.5 cm | 85 cm
Heupen: 115 cm | 112 cm
Bovenbeen: 65.5 cm | 61.5 cm

  • Deel dit artikel:

Consistentie is de sleutel!

Het succesverhaal van één van de meest motiverende, sterke en gedisciplineerde cliënten die wij hebben mogen begeleiden op weg naar een gelukkiger zelfbeeld.

Ik kwam bij Health en co via Facebook. Ik zag de foto’s en las de verhalen. Ik dacht: dat wil ik ook! Via Health en co kwam ik ook bij Crossfit Victrix. Ook omdat ik me had opgegeven voor de Mud masters 6 km in Biddinghuizen, wilde ik fitter, sterker en slanker worden. Ik begon ook bij Crossfit om zo fit mogelijk te worden lichamelijk, maar ook geestelijk sterker te worden en dat vooral met gezonde voeding.

Ik ben er achter gekomen wat een weekendje zuipen doet met je lichaam (zwarte cross). Daarvoor ander halve kilo afgevallen die week erop zat het er weer aan. Zo bleef ik schommelen. Naast een gezond voedingspatroon is goed trainen van groot belang. Hierdoor besloot ik ook personal training te nemen bij Dirk: Studio Victrix 072. Samen met deze training was ik weer wat afgevallen, maar week later weer aangekomen. Maar wat bleek: omdat ik zoveel sportte en qua kracht veel deed, dat er dan ook spiermassa bij kwam. Echt waar ik kon die weegschaal wel weggooien haha (spiegelbeeld zegt meer dus dan de weegschaal).

Jullie mogen best weten met dat laatste weegmoment durfde ik amper op de weegschaal te staan en te kijken. Maar de aanhouder wint en heb toch goeie resultaten geboekt. Ik ben er nog lang niet, maar ik ga door. Ik heb mezelf en mijn broertje weer opgegeven voor de mud masters in maart maar dan de 12 km. 6 km was uiteindelijk een makkie, kun je nagaan! Nu ga ik voor het dubbele.
In maart ben ik zeker weer een stuk slanker, strakker en sterker. Ik kan het soms nog niet geloven dat ik zo fanatiek bezig ben met sport en voeding (2 x crossfit 1x pt), naast mijn studie en twee banen en nog sociaal leven haha. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan en goed door heb zet.
Maar had het niet zonder mijn lieve en goeie coaches gekund Nien en Jos en later kwam Dirk erbij.

Mariska
Lengte: 171 cm
Gewicht: 92.7 kg | 88.9 kg
Vetpercentage: 41.2% % | 36.9 %
Bicep: 34.5 cm | 31 cm
Borst: 98.8 cm | 94 cm
Taille: 93.5 cm | 85 cm
Heupen: 115 cm | 112 cm
Bovenbeen: 65.5 cm | 61.5 cm

  • Deel dit recept: