×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Processed with VSCO with hb1 preset

Mark Jerchow

Owner & Health Coach

Mede door mijn eigen verleden weet ik hoe moeilijk het kiezen van de juiste voeding en de verdeling hiervan kan zijn. Precies daarvoor ben je bij Health & Co aan het juiste adres! Zelf was ik een aantal jaar geleden nog veel zwaarder en was ik erg ongelukkig. Op een gegeven moment ging het roer om en ben ik gezond gaan eten en gaan sporten. Hierdoor is mijn liefde en passie voor voeding en sport ontstaan. En wat ik het liefste doe, is anderen hierbij helpen!

Ik deel graag mijn kennis en maak anderen bewust van de (on)mogelijkheden van het lichaam en de ondersteuning die het in sommige situaties nodig heeft.

Naast mijn Nederlandse opleiding tot BGN geregistreerde gewichtsconsulent heb ik ook een internationale opleiding gedaan bij Precision Nutrition (PN1). Hierdoor hebben mijn cliënten ook toegang tot een uniek Engelstalige dashboard met lessen & online begeleiding van mij. Klik hier voor meer informatie!

+31 (0)6 450 543 94
mark@healthenco.nl

232C5C89-BA1E-4E03-A78A-51386870220E

Margot de Roon

Health Coach

Wat is het lekker om goed in je vel te zitten!
Energie te hebben voor de dingen die het leven echt de moeite waard maken. Dat bereiken bij mijzelf en vooral bij anderen is mijn passie. Ik geniet ervan als ik mensen kan helpen aan een gezonde en fitte levensstijl. Waarbij ik niet geloof in (tijdelijk) diëten of in één ‘perfect size’, maar lekker en bewust leven met een levensstijl die bij jou past.

Als erkend gewichtsconsulent en afgestudeerd gezondheidswetenschapper weet ik dat gezond leven om meer draait dan louter spinazie shakes. Het is een combinatie van voldoende bewegen, gezond & gevarieerd eten en balans creëren. Alles met een gezonde mindset, waarbij je ook moet kunnen genieten!

Samen met jou kijk ik waar je gezondheidswinst kan behalen. Eigenaarschap nemen en zelf invloed uitoefenen op je gezondheid, daar sta ik voor!

+31 (0)6 12 51 04 53
margot@healthenco.nl

Zaanstad

Minca van Mossel

Kok

Hoe fijn zou het zijn als je lekker kunt eten mét de beperkingen die een allergie of voedingsplan met zich meebrengt? Want vaak word je in een hoekje geduwd met ‘dat mag jij niet’. Lekker brood als je een glutenintolerantie hebt, of een lekkere bolognesesaus als je een nachtschade-allergie hebt.

Lekker eten maken en mensen daarmee uit hun hoekje halen, is mijn passie die ik dagelijks in mijn cateringbedrijf toepas. Als afgestudeerd levensmiddelentechnoloog kijk ik anders naar eten dan mijn collega-koks. Vanuit de wetenschap ontwikkel ik recepten die voor iedereen te eten zijn. Niet te moeilijk, maar gewoon lekker. Ik geniet ervan als mensen mét allergie gewoon aan kunnen sluiten in de buffet-rij en lekker ‘met de pot mee-eten’.  Allergieën en dieetwensen zitten in mijn DNA en gaan automatisch mee in de gerechten.

Voor Health & Co stel ik lekkere, gezonde recepten en kookvideo’s samen voor iedereen! De coaches van Health & Co kunnen mij inschakelen als jij bepaalde recepten zoekt, bijvoorbeeld als je een specifieke allergie of intolerantie hebt, of als je gewoon opzoek bent naar lekkere gerechten die passen bij je nieuwe voedingspatroon, jouw voorkeuren maar ook die van je gezin. Want eten moet voor iedereen een fijne belevenis zijn!