×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Afvallen
Afvallen

Hoe vaak heb jij al het idee gehad om gezonder te gaan eten, vaker te gaan sporten of af te vallen? En hoe vaak was dat zonder blijvende verandering?

  • Je hebt elk dieet van de wereld al geprobeerd, maar het lukt je niet om blijvend resultaat te houden.
  • Je denkt de hele dag aan eten.
  • Je leven wordt beheerst door de weegschaal.
  • Je wilt geen voedingsschema volgen, maar zelf leren hoe je jouw eigen schema maakt.
  • Je wilt dat je gezin gewoon mee kan eten.
  • Bij een uitschieter denk je direct ‘het is nu toch al verpest’ en je kunt dan moeilijk weer in de goede flow komen.
  • Je ziet door de bomen het bos niet meer met al die informatie over gezond leven op het internet.

Toch geloven wij dat het voor jou ook mogelijk is om een gezond gewicht te krijgen.

Het begint allemaal bij je mindset, beweging en je voeding, bij jouw eet- en drinkgewoontes om precies te zijn. Geen quick fix of dieet. We leren je een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Het gaat bij ons niet alleen over kilo’s en koolhydraten, spiermassa en calorieën, het gaat over jouw gezondheid.

Jouw persoonlijke Health Plan wordt uitsluitend gemaakt door deskundige. Ook zijn alle coaches gediplomeerd en geregistreerde Gewichtsconsulenten, waardoor vergoeding vanuit de zorgverzekering in vele gevallen mogelijk is. Op basis van jouw doel en jouw lichaam gaan we aan de slag.

Aan de slag met ons

Health & Co is alles in één om jou te helpen de gezondste versie van jezelf te worden! In 6, 12 of 18 maanden begeleiden wij jou naar je doel: Afslanken, gespierder worden of een fitter leven. Tevens wordt jouw persoonlijke Health Plan in vele gevallen vergoed door je zorgverzekeraar.

Succesfactoren

De kracht van verandering ligt in de samenstelling van vier succesfactoren mindset, voeding, beweging en herstel. Omdat elk mens uniek is, zullen deze succesfactoren ook afgestemd worden op de persoon zelf.

Mindset
Met de succesfactor mindset creëer je structuur en stabiliteit. Alleen bezig zijn met voeding en beweging is onvoldoende om van jouw doel een succes te maken. Dankzij onze no-nonsense mentale coaching krijg je meer inzicht in de werking van het brein. En krijg je meer grip op (ongewenste) gewoontes, niet-werkbare patronen en overtuigingen. Zodat je mindset ook in topshape komt!

Voeding
Met de succesfactor voeding creëer je een flexibel voedingspatroon dat bij je past. Of je nu wilt afvallen, gespierder wilt worden of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Het begint allemaal bij je voeding. Geen quick-fix of dieet. We leren je een nieuwe levensstijl aan voor de lange termijn. Het gaat bij ons niet alleen over kilo’s en koolhydraten, spiermassa en calorieën, het gaat over jouw gezondheid. Je krijgt de juiste begeleiding om gewichtsverlies te creëren of juist spiermassa aan te maken!

Beweging
Met de succesfactor beweging krijg je een persoonlijk advies op het gebied van beweging. Dit kan een trainingsschema zijn voor in de gym, CrossFit, thuis of buiten. Heb je een voorkeur voor andere manieren van bewegen zoals wandelen, dan is dit natuurlijk ook geen probleem.

Herstel
Met de succesfactor herstel creëer je balans tussen inspanning en ontspanning. Door de drukke maatschappij worden we gedwongen bijna 24/7 paraat te zijn. Wil je écht succes met je nieuwe levensstijl, dan is rust een vereiste. Zonder rust geen vooruitgang. Je coach geeft je instructies en leert je hoe je het beste herstelt.

Deskundige begeleiding

Jouw persoonlijke Health Plan wordt uitsluitend gemaakt door deskundige coachs. Ook zijn alle coaches gediplomeerd en geregistreerde Gewichtsconsulenten, waardoor vergoeding vanuit de zorgverzekering in vele gevallen mogelijk is.

Op basis van jouw doel en jouw lichaam gaan we aan de slag. Ben jij er klaar voor? Vul dan vrijblijvend en gratis hier het inschrijfformulier in!

 

Verantwoord en langdurig afvallen? Schrijf je nu vrijblijvend in!

Schrijf me in voor de nieuwsbrief.

Deze site wordt beschermd met reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden zijn van kracht.