×
Nieuwsbrief + Gratis E-Book?
Schrijf je nu in!
We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Contact us

Blog

-10kg en in mijn beste shape ooit!

Zó jammer dat het traject met Alissa voorbij is. Als mede crossfitter wist ik wat een groot verschil het kan maken als je eet voor energie en prestatie, in plaats van jezelf gewoon te vullen. Het doel werd: een gezond voedingspatroon aanleren, een gezonde relatie met voeding hierdoor creëren en dat daardoor ook het vetpercentage zou verlagen. Van vaak niet ontbijten, geen tussendoortjes en onvoorbereide avondmaaltijden ging Alissa al snel naar perfecte voedingslogboeken, betere slaap en geen onverwachtse eetbuien meer door verveling. Sommige valkuilen waren nog wel aanwezig, maar ook door daar af en toe in te vallen, werd ze alleen maar sterker en meer vastberaden om te slagen.

Nu, na de challenge, veel kilo’s groenten en eiwitten verder, in betere shape dan ooit, en ik ben zó ontzettend trots!!

Haar verhaal
Diëten, deze enkele dagen volhouden gevolgd door eetbuien, waren voor mij bijna de standaard geworden. Doordat ik daardoor steeds meer aankwam, zakte mijn zelfvertrouwen naar een nul-punt en was mijn sport motivatie ook verdwenen. Ik wilde graag weer goed in mijn vel zitten (letterlijk en figuurlijk) en schakelde dus hulp in.
Ik ben Nina echt eeuwig dankbaar. Ze wind er geen doekjes omheen en is erg duidelijk. Dit heb ik echt nodig gehad. Qua voeding ben ik erg streng voor mezelf, en ik heb geleerd dat ik dit soms best een klein beetje los mag laten om het vol te kunnen houden.Tijdens de 10 weken ben ik steeds meer plezier gaan halen uit het plannen van mijn maaltijden. Ook mijn crossfit resultaten schieten weer omhoog. Ik ga de komende tijd dan ook door en heb mijn volgende afspraak over een maand ook alweer ingepland. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, en wil dit niet loslaten!

Moeilijke momenten gehad? Jep. Soms willen opgeven? Ja. Maar het is het dubbel en dwars waard geweest!

Alissa
Leeftijd: 28 jaar
Lengte 182cm
Gewicht: 95.2 kg – 85.7kg
Bodyfat: 35.35% – 24.68%
Heupen: 114.5 cm – 107 cm
Middel: 83 cm – 76 cm
Borst: 85.5 cm – 80.5 cm
Been: 63.5 cm – 61.5 cm
Bicep: 32.5 cm – 31 cm

  • Deel dit artikel:

-10kg en in mijn beste shape ooit!

Zó jammer dat het traject met Alissa voorbij is. Als mede crossfitter wist ik wat een groot verschil het kan maken als je eet voor energie en prestatie, in plaats van jezelf gewoon te vullen. Het doel werd: een gezond voedingspatroon aanleren, een gezonde relatie met voeding hierdoor creëren en dat daardoor ook het vetpercentage zou verlagen. Van vaak niet ontbijten, geen tussendoortjes en onvoorbereide avondmaaltijden ging Alissa al snel naar perfecte voedingslogboeken, betere slaap en geen onverwachtse eetbuien meer door verveling. Sommige valkuilen waren nog wel aanwezig, maar ook door daar af en toe in te vallen, werd ze alleen maar sterker en meer vastberaden om te slagen.

Nu, na de challenge, veel kilo’s groenten en eiwitten verder, in betere shape dan ooit, en ik ben zó ontzettend trots!!

Haar verhaal
Diëten, deze enkele dagen volhouden gevolgd door eetbuien, waren voor mij bijna de standaard geworden. Doordat ik daardoor steeds meer aankwam, zakte mijn zelfvertrouwen naar een nul-punt en was mijn sport motivatie ook verdwenen. Ik wilde graag weer goed in mijn vel zitten (letterlijk en figuurlijk) en schakelde dus hulp in.
Ik ben Nina echt eeuwig dankbaar. Ze wind er geen doekjes omheen en is erg duidelijk. Dit heb ik echt nodig gehad. Qua voeding ben ik erg streng voor mezelf, en ik heb geleerd dat ik dit soms best een klein beetje los mag laten om het vol te kunnen houden.Tijdens de 10 weken ben ik steeds meer plezier gaan halen uit het plannen van mijn maaltijden. Ook mijn crossfit resultaten schieten weer omhoog. Ik ga de komende tijd dan ook door en heb mijn volgende afspraak over een maand ook alweer ingepland. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, en wil dit niet loslaten!

Moeilijke momenten gehad? Jep. Soms willen opgeven? Ja. Maar het is het dubbel en dwars waard geweest!

Alissa
Leeftijd: 28 jaar
Lengte 182cm
Gewicht: 95.2 kg – 85.7kg
Bodyfat: 35.35% – 24.68%
Heupen: 114.5 cm – 107 cm
Middel: 83 cm – 76 cm
Borst: 85.5 cm – 80.5 cm
Been: 63.5 cm – 61.5 cm
Bicep: 32.5 cm – 31 cm

  • Deel dit artikel:

-10kg en in mijn beste shape ooit!

Zó jammer dat het traject met Alissa voorbij is. Als mede crossfitter wist ik wat een groot verschil het kan maken als je eet voor energie en prestatie, in plaats van jezelf gewoon te vullen. Het doel werd: een gezond voedingspatroon aanleren, een gezonde relatie met voeding hierdoor creëren en dat daardoor ook het vetpercentage zou verlagen. Van vaak niet ontbijten, geen tussendoortjes en onvoorbereide avondmaaltijden ging Alissa al snel naar perfecte voedingslogboeken, betere slaap en geen onverwachtse eetbuien meer door verveling. Sommige valkuilen waren nog wel aanwezig, maar ook door daar af en toe in te vallen, werd ze alleen maar sterker en meer vastberaden om te slagen.

Nu, na de challenge, veel kilo’s groenten en eiwitten verder, in betere shape dan ooit, en ik ben zó ontzettend trots!!

Haar verhaal
Diëten, deze enkele dagen volhouden gevolgd door eetbuien, waren voor mij bijna de standaard geworden. Doordat ik daardoor steeds meer aankwam, zakte mijn zelfvertrouwen naar een nul-punt en was mijn sport motivatie ook verdwenen. Ik wilde graag weer goed in mijn vel zitten (letterlijk en figuurlijk) en schakelde dus hulp in.
Ik ben Nina echt eeuwig dankbaar. Ze wind er geen doekjes omheen en is erg duidelijk. Dit heb ik echt nodig gehad. Qua voeding ben ik erg streng voor mezelf, en ik heb geleerd dat ik dit soms best een klein beetje los mag laten om het vol te kunnen houden.Tijdens de 10 weken ben ik steeds meer plezier gaan halen uit het plannen van mijn maaltijden. Ook mijn crossfit resultaten schieten weer omhoog. Ik ga de komende tijd dan ook door en heb mijn volgende afspraak over een maand ook alweer ingepland. Ik ben ontzettend blij met de resultaten, en wil dit niet loslaten!

Moeilijke momenten gehad? Jep. Soms willen opgeven? Ja. Maar het is het dubbel en dwars waard geweest!

Alissa
Leeftijd: 28 jaar
Lengte 182cm
Gewicht: 95.2 kg – 85.7kg
Bodyfat: 35.35% – 24.68%
Heupen: 114.5 cm – 107 cm
Middel: 83 cm – 76 cm
Borst: 85.5 cm – 80.5 cm
Been: 63.5 cm – 61.5 cm
Bicep: 32.5 cm – 31 cm

  • Deel dit recept: